yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu üzere olur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

ve kontrolleri yapılmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son derece özen edilmektedir. Medyaya yansıyüz ve yangın bapsı nedenli güç kayıplarının olması bu mevzuya neden ögönen verilmesi icap ettiğinin en önemli hunıtıdır.

Canlılık elektromanyetik enerji verdiğinde, armatür plakasına rabıtlanır ve kapıyı kilitler. Elektromıknatısa yalıtım rahatışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve makul fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli başlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belli Yangın Çıkış Kapısı başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden Yangın Kapısı Fiyatları birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu durum denetçi edilmelidir. 

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin semtı sıra opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik karakol ile daha kesif kullanım sağlanabilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak adida mevzi düzlük illere bakım vermekteyiz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı darya kapanmasını sağlamaktır.

Report this wiki page